Utdaterte møterom gir dårligere resultater

Årlig bruker vi mye tid og penger på å delta i møter. Det er ment for å være en motor for produktivitet på arbeidsplassen, men er det alltid det?

Det finnes en rekke «møtefeller» som kan oppstå og fører til at møtene ikke er like produktive eller motiverende som man først skulle håpet på. Disse regnes ofte som at det enten er for mange møter, at de er for lange til at fokuset holder seg oppe, eller for korte til å kunne gå gjennom alt på agendaen. Man glemmer derimot én viktig faktor; selve møterommet.

Enten det er elektronikken i møterommet som går i vrange, eller dårlige løsninger som fører til lav produktivitet, er det flere grunner til å oppdatere møterommene for å optimalisere både tid-og pengebruk.

Øke produktivitet og effektivitet

Dette er kanskje den viktigste grunnen til å optimalisere møterommet.

Mange bedrifter anser møter som et nødvendig onde, noe som må gjennomføres for å komme seg gjennom agendaen. Det er flere anledninger både før og under møtet som fører til at tidsbruken stiger over hva den først var antatt. Blant annet er utdatert og vanskelig teknologi en skyldig tidstyv. Har du noen gang opplevd at møtet blir forsinket på grunn av en manglende kabel, problemer med en prosjektor eller feil innstillinger på skjerm? Du er i såfall ikke alene.

Løsningen? Alt-i-en møteromsskjermer som gjør det enkelt å både delta og holde fokuset oppe under møtet. Enten noen skal holde presentasjon, eller det er en videosamtale kan dette gjøres direkte gjennom samme skjerm, hvor møtedeltakerne sømløst kan koble seg til skjermen uten bruk av kabler.

Minske stressnivået koblet til møter

Et møte kan bety mye. Det kan være avgjørende for at et stort og viktig salg skal gå igjennom eller for å legge en ny og fremtidig strategi. Disse viktige temaene medfører også stress og uro for både ansatte og ledere, og da er det viktig at det ikke er møterommene som forårsaker det. Her er det flere elementer som kan spille en rolle, enten det er elektronikk eller komfort. 

Som nevnt tidligere er det godt kjent at elektronikk ofte fører til forsinkelser, og det er særlig under viktige møter hvor ansatte og ledere skal være fokusert og skjerpet at det er avgjørende å unngå nettopp dette. Samtidig kan dårlige stoler, liten plass eller dårlig belysning være vel så viktig. Med oppdatert utstyr slipper både de ansatte og lederne å føle unødvendig stress eller ubehag før, under eller etter møtet.

Lyst til å se hvilke produkter vi tilbyr for møterommet? Ta gjerne en titt i vår nettbutikk, eller kontakt oss her.
< se alle nyheter

Skybasert eller lokal lagring?

les mer >
Interaktiv utdanning

CAS signerer kontrakt med Fredrikstad Kommune

les mer >
No items found.
kontakt@cas.no