Lenovo viste frem sin visjon for smartere møterom

På InfoComm 2018 fikk vi se Lenovos nye møteromsløsninger. Selskapet investerer i å utvikle teknologi for å forandre opplevelsen i møterom.

Møtedeltakere i dag er ikke ukjent med vanskelige møterom som byr på tilkoblingsvansker, lydproblemer, kabelsurr og mangel på gode digitale samarbeidsløsninger. På en av de største messene for Pro-AV i USA kommer Lenovo, sammen med 1000 andre deltakere til å vise frem sin nyeste teknologi i møteromsverden.

Optimalisering av arbeidplassen

Selskaper og organisasjoner trenger nye plattformer for kreativt samarbeid for å kunne yte med dagens digitale og globale arbeidsplass. Det er nettopp derfor optimalisering av arbeidsplassen er en av de store planene hos mange, mer spesifikt møterom og smarte kontorløsninger.

Undersøkelser viser at 92% av selskaper planlegger å transformere arbeidsplassen – i tillegg viser de at ansatte ønsker å jobbe smartere og at mer enn 50% forventer at de jobber i et «Smart kontor» de neste fem årene.

Lenovo har derfor vist frem smarte møteromsløsninger for å avholde og styre møter med effektivitet og uten vanskeligheter.

«Vi ønsker at møtedeltakere skal kunne fokusere på å dele ideer, være kreative og fullføre møter med en følelse av at de oppnådde noe».Lenovo

 

Sjekk ut Lenovo ThinkSmart Hub 500 i nettbutikken vår

< se alle nyheter

Skybasert eller lokal lagring?

les mer >

Utdaterte møterom gir dårligere resultater

les mer >
Interaktiv utdanning

CAS signerer kontrakt med Fredrikstad Kommune

les mer >
Interaktiv utdanning

CAS signerer kontrakt med Fredrikstad Kommune

les mer >
kontakt@cas.no